Huisstijlen

Met herkenbare visitekaartjes, briefpapier, enveloppen en een presentatieformat laat je een indruk achter die past bij jouw bedrijf of organisatie. Strak en zakelijk of juist met een grapje? Sober of kleurrijk? De lijst met opties is groot, wij proberen met het ontwerp precies te laten zien wat u aan anderen mee wilt geven.

 

 

Visitekaartje !JES jij en scheiden

!JES jij en scheiden had een bestaand logo maar nog geen duidelijke huisstijl. Het visitekaartje bijvoorbeeld, moest passen bij het logo en passen bij wat !JES doet. Het gescheurde papier staat symbool voor scheiding, !JES staat tussen de twee gescheiden delen in.

 

 

Huisstijl Kuijpers & van den Berg

Na het logo maakten we voor Kuijpers & van den Berg o.a. een presentatieformat, briefpapier, visitekaartjes, website en een e-mailbanner. Alle materialen zijn eenvoudig vormgegeven maar zeer herkenbaar door de kleuren, vormtaal en illustraties.

 

 

Huisstijl Het Blikveld

Het Blikveld wilde na het vernieuwde logo¬†ook nieuwe visitekaartjes, briefpapier, presentatiemappen enz. Links is het visitekaartje getoond. Naast de ‘normale’ voorkant hebben we een voorkant met spiegelend folie gemaakt.

 

 

Axolotl Design

Ook eigen visitekaartjes moeten natuurlijk ontworpen worden. Het eerste kaartje had een kant voor Axolotl Design (zakelijke ontwerpen) en een kant voor Lotl Design Studio’s (voor eigen vrije ontwerpen).