Illustraties

Illustraties, infographics, bookcovers: soms ondersteunt het beeld de boodschap, soms is het beeld de boodschap en soms gaat tekst en beeld hand in hand.

 

 

TeamSmederij en Breinmeester

Een goed verhaal blijft nog beter hangen met heldere illustraties. Voor TeamSmederij en Breinmeester maakten we tekeningen voor gebruik bij presentaties, trainingen en workshops. Daarnaast hebben we de websites vorm gegeven.

 

 

De Valk Leadership Company

We maakten diverse illustraties voor De Valk Leadership Company. In eerste instantie voor presentaties en trainingen, later ook voor het boek van Guido de Valk ‘Neuroleiderschap: van macht naar kracht’.

 

 

Bieretiket

Een eigen gebrouwen biertje verdient natuurlijk een eigen etiket. Dit simpele ontwerp past perfect bij de gebeurtenissen op de brouwdag en was voor de brouwers dus een schot in de roos. Daarbij doen kattenplaatjes het bij 75% van de mensen altijd goed.

 

Viltjes !JES jij en scheiden

!JES jij en scheiden biedt ook programma’s voor jongeren. Deze viltjes krijgen jongeren mee naar huis als herinnering van wat ze geleerd hebben. Er zijn 6 verschillende viltjes met op elk een taak: op de ene kant als illustratie en op de andere kant een korte toelichting.

 

Omslag Proefschriften

De schrijvers van beide proefschriften hadden vrij specifieke wensen voor hun omslag. Niet zo gek, aangezien beiden zo’n 4 jaar met hun onderwerp bezig waren geweest. We luisterden en probeerden op eigen wijze invulling te geven aan de wensen. In het ene geval een combinatie van een foto en tekening, in het andere geval tekeningen gecombineerd met krantenkoppen.

 

 

Product illustraties Dutchblue.com

Op de verpakkingen van dit bedrijf worden geen foto’s gebruikt maar illustraties. Zo is er een beperkt aantal drukkleuren nodig en hebben de verpakkingen een simpele en vriendelijke uitstraling.